Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pliki Serwerowe Jak Na Pl

xSaSux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Zrobił by ktoś może podobne pliki serwerowe jak na Metin2 PL ? Lub może ktoś posiada ...

8395480.jpg

858900.png

Pozycja 7980 ;D Jest czym się chwalić .

Opublikowano

Wsumie nie mam dostempu do metina pl bym musiał paczować a nie zabardzo mam czas ... Jak ktoś ma to prosze o podesłanie

8395480.jpg

858900.png

Opublikowano

Żałosne .

Uczcie ich tego, dawajcie wszystko na tacy, jak nawet gościowi się zpatchować metka nie chce a serwer stawia i nie ma czasu na edycję sklepów. Wytłumaczcie mu jak to zrobić a nie robicie wszystko za niego.

Kocham mpcforum.pl (bez jaj co za sygna :P)!!!

18706.png

Prawdziwy profil "slafcio" BANIK 2 tyg :)

Opublikowano

Tylko że potrafie sklepy edytować . BAwie sie w tym już odpoczatku ale poprostu pytałem czy ma ktoś takie czyste pliki jak na pl-u ... ;/

8395480.jpg

858900.png

Opublikowano

ta mają założyciele pla xD ale trudne po co robić serwa jak metin2 pl jak można sobie go spolszczyć jak privat to privat anie podobny do globala według mnie fajnie by było nawet ale to jest troche proste do zrobienia według mnie bo pliki od raina są często zbugowane a pl ma jakies 4-5 lat i już ponad połowa odbugowali xD.

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

A pozatym jechałem kiedyś na plikach Rain ale cały czas błedy w konsoli i all od nowa .. ;/

8395480.jpg

858900.png

Opublikowano

najlepiej pobrać same pliki serwowe te co mają 140 mega chyba i od początku zrobić serwa tutki są więc jak się samemu zrobi całą baze mysql i zainstaluje freesbd to jeszcze niedojże serw będzie na czyściutkiej bazie to jeszcze na czystym systemie freesbd.

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

UP

Polecam nauczyc sie pisac :/ bo PRZECIERZ piszemy PRZECIEŻ , TRUTNE ?? - > TRUDNE. Zamiast olewac szkołe to polecam zaczac znow do niej chodzic a nie przesiadywac 24/7 na mpc.

siglogo2.png
Opublikowano

kurcze nie ucz mnie pisać na klawiaturze po pacz sobie od kiedy ja jestem na mpc a ty dopiero od wczoraj co masz do gadania bo nie rozumie cię od upominania jest admin a nie użytkownik Moderator Proszę zamknięcie tematu Bo zaczyna się znowu spam robić.

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano
najlepiej pobrać same pliki serwowe te co mają 140 mega chyba i od początku zrobić serwa tutki są więc jak się samemu zrobi całą baze mysql i zainstaluje freesbd to jeszcze niedojże serw będzie na czyściutkiej bazie to jeszcze na czystym systemie freesbd

A podasz link do tych plików???

8395480.jpg

858900.png

Opublikowano

@Only Head shot

Po 1 pisze sie Patrz a nie pacz. Po drugie wiekszosc Twoich postów jest spamerska. Po trzecie i ostatnie, ten 'noob' co Cie upomina to PanZaglady , i nie dorastasz mu do pięt ;>

Co do tematu to nie ma plikow serwerowych dokladnie jak na Pl, sa tylko handlarze i kilka Questow. Nikt nie ma wszystkiego jak na Pl.

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

thx to zabieram sie do roboty . ;p

8395480.jpg

858900.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...